Frågor & Svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna som våra kunder ställer. Här kan du snabbt hitta svar på frågor som du har innan eller efter din beställning. Om du däremot inte hittar svar här så kan du alltid kontakta vår kundservice på info@hangtensurf.com

 

BYTEN, RETUR, REKLAMATION & ÅTERBETALNING

 • 14 dagars öppet köp
 • Alla storleksbyten är gratis första gången
 • Returer efter 14 dagar står du som kund i Sverige för, 49 kronor.
 • Kunder utanför Sverige ombesörjer själva returfrakten.
 • Reklamation görs till vår kundservice: info@hangtensurf.com
 • Återbetalning sker så fort vi fått tillbaka produkterna

BYTEN

Använd returetiketten som följde med sändningen och klistra på denna på paketet. Sen lämnar du bara in den på ett DHL ombud.

Om returetikett saknas i paketet, skicka ett e-mail till oss på info@hangtensurf.com så hjälper vi dig. 

Om det är ett byte är det gratis frakt, vid retur kostar frakten inkl admin etc 79 kr enligt våra leveransvillkor.

När vi fått in returen betalar vi tillbaka beloppet så snart vi kan.

Vid byte gör du en ny beställning i webbshoppen, då får du den nya varan snabbare och säkerställer att den fortfarande finns på lager.

   ÅNGRA BESTÄLLNING

   Om du vill ångra en beställning som du precis gjort maila info@hangtensurf.com med ordernummer på beställningen som du vill stoppa.

   Om du köpt en vara inom 14 dagar som nu är billigare än när du köpte så kan du maila vår kundtjänst info@hangtensurf.com och i bästa fall få tillbaka mellanskillnaden.

   LEVERANS OCH FRAKTKOSTNAD

   Frakten inom Sverige är gratis vid order över 399 SEK. Frakt kostar normalt 39 kr kronor och läggs på din beställning i kassan. Beställer du för 999 kr eller mer är frakten alltid gratis, även för beställningar utanför Sverige. 

   Leveranstiden inom Sverige är 1-3 dagar. Vi skickar din beställning med PostNord eller DHL och ditt paket levereras till din brevlåda eller till närmsta ombud.

   Har din beställning inte kommit trots att det gått flera dagar? Då hjälper vi dig. Först kan du kolla efter ett mail från oss med en spårningslänk för att se vart ditt paket är. Länken skickas så fort din beställning är skickat från vårt lager. Om du inte fått spårningslänken, kontakta oss! Uppge ditt ordernummer som du fick i ditt bekräftelsemail när du la din order. 

   BETALNING

   • Med Klarna. kan du välja att betala direkt, betala senare eller dela upp din betalning.

   • Betala enkelt och snabbt med Apple Pay eller Google Pay, snabbaste överföringen av alla alternativ.
   • Betala med valfritt betal- eller kreditkort via Shopify Payment, ett säkert och snabbt sätt att betala din order. Vi tar Mastercard, Visa, Amex, Diners och flera andra kort. 
   • När du betalar med PayPal så står dom för returen om du registrerar dig på deras sajt. 

    STORLEKSGUIDER

    • Se vår storleksguide här. 

    Om storleksguiden inte hjälper dig och du fortfarande är osäker på vilken storlek du ska välja, maila då vår kundservice på info@hangtensurf.com så hjälper vi dig på bästa sätt.

    PRESENTKORT

    Välj summa och fyll enkelt i din email i kassan. Vi kommer maila det virtuella presentkortet inom några minuter och du slipper vänta på frakt. Presentkortet är giltigt i vår shop under 1 år och levereras via e-post.

    SAMARBETEN

    Är du en influenser med få eller många följare? Vi samarbetar med både stora och små influensers och är alltid intresserade av nya profiler som gillar surf, skate eller någon annan extrem sport. Vill du samarbeta med oss på Hang Ten? Kul! Kontakta oss på info@hangtensurf.com så hittar vi säkert ett bra samarbete. Har du idéer på nya sätt att samarbeta så tar vi tacksamt emot det förslaget också!